Adresgegevens

Funenpark 1-D
1018 AK Amsterdam
The Netherlands
Kamer van Koophandel: 34167832

bureau@strootman.net
T. +31 (0)20-4194169


Inschrijven nieuwsbrief

Wij gebruiken uw e-mailadres alleen om nieuwsbrieven naar te versturen.
Mocht u zich willen uitschrijven dan is dat altijd mogelijk.

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer:
Vanaf Amsterdam Centraal: Neem tram 26 richting IJburg, uitstappen bij halte Rietlandpark (3e halte). Vanaf Rietlandpark is het 5 minuten lopen naar ons bureau. Onze entree bevindt zich in het Funenpark, rechts van de kop van het gebouw.

Vanaf Amsterdam Muiderpoort: Het is ook mogelijk om vanaf Amsterdam Muiderpoort in 15 minuten naar ons bureau te lopen. Ons bureau bevindt zich aan de noordkant van het Funenpark, aan het einde van het gebouw langs het spoor. De entree is aan de parkzijde.


Met de auto:

Let op, wij hebben geen eigen parkeerplaatsen bij ons bureau. (Betaald) parkeren kan bij Interparking Oostenburgereiland of op straat in de Borneolaan, beide op 5 minuten loopafstand van ons bureau.

Vanaf de A10/noord: Neem de afslag Schellingwoude richting Durgerdam/Schellingwoude en ga rechtdoor op de Zuiderzeeweg. Sla rechtsaf naar de S114 en sla na de Piet Heintunnel linksaf richting de Panamalaan.

Vanaf de A10/zuid: Neem de afslag Centrum/Zeeburg en sla linksaf naar de S114. Sla na de Piet Heintunnel linksaf richting de Panamalaan.

Vanaf P+R Zeeburg: Het is ook mogelijk om naast de S114 te parkeren bij P+R Zeeburg. Vanaf hier kunt u met tram 26 richting Centraal Station reizen en uitstappen bij halte Rietlandpark (1e halte). Vanaf Rietlandpark is het 5 minuten lopen naar ons bureau.