Adresgegevens

Funenpark 1-D
1018 AK Amsterdam
The Netherlands
Kamer van Koophandel: 34167832

bureau@strootman.net
T. +31 (0)20-4194169


Inschrijven nieuwsbrief

Wij gebruiken uw e-mailadres alleen om nieuwsbrieven naar te versturen.
Mocht u zich willen uitschrijven dan is dat altijd mogelijk.

Route met auto

Met de auto vanaf de A10. Vanaf de Ringweg neemt u afslag S114 (Zeeburg / Artis).
Als u de Piet Heintunnel uitkomt gaat u bij de stoplichten linksaf en daarna bij de volgende stoplichten (100 m) rechtsaf het spoor onderdoor. Aan de linkerzijde ziet u het Funenpark 1. Als u iets verder door rijdt, voorbij de Czaar Peterstraat, kunt u aan het einde rechtdoor gaan naar het parkeerterrein op het Oostenburgereiland, bij het Parool en Volkskrantgebouw.


Route met openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal – Neemt u tramlijn 26 richting IJburg. Voor de Piet Heintunnel stapt u uit op tramhalte Rietlandpark. U loopt onder het spoor door de Czaar Peterstraat in waarna u meteen linksaf gaat naar het Funenpark 1.

Alternatief vanaf Amsterdam Centraal is buslijn 22 richting Indische Buurt. U stapt uit op de halte Funen. U loopt het Funenpark in en vindt aan het einde van het bouwblok Funenpark 1

Vanaf het Leidseplein – Neemt u tramlijn 10 richting Azartplein. Op de Czaar Peterstraat stapt u uit op tramhalte 1e Leeghwaterstraat. U loopt iets verder door en gaat rechtsaf de 2e Leeghwaterstraat in en komt op het Funenpark waar u linksaf gaat naar Funenpark 1.